Virgin Media

Cable my Street & Digital Portal

Virgin Media is een Brits telecommunicatiebedrijf met meer dan 14.000 medewerkers Het bedrijf biedt in het Verenigd Koninkrijk meerdere diensten aan, waaronder digitale tv en breedbandinternet. Ook is Virgin Media actief op de telecommarkt. Het bedrijf maakt onderdeel uit van Liberty Global.

Cable My Street
Om met alle Liberty Global-deelnemers vertrouwelijke informatie te kunnen delen werd er door Rhbm de ‘Cable My Street Toolkit’ ontwikkeld, in een beveiligde online omgeving. Het vinden van specifieke informatie binnen deze toolkit wordt vergemakkelijkt door de mogelijkheid te zoeken op velerlei manieren: onderwerp, woorden in titel, bestandstype, bestandsgrootte en/of publicatiedatum.

Digital Portal
Een interessante manier om informatie op een aantrekkelijke en dynamische wijze te delen is gecreëerd door de ontwikkeling van een digitaal magazine voor de ruim 14.000 medewerkers van Virgin Media. Met dit magazine is Virgin Media in staat de betrokkenheid van haar medewerkers te vergroten en hen op de hoogte te brengen en houden van strategische ontwikkelingen, bedrijfsbeleid en bedrijfsontwikkelingen.