Vierstroom

Vierstroom Magazine.

Zorgorganisatie Vierstroom biedt zorg en diensten in een regio die loopt van Woerden via Gouda tot Zoetermeer en van Capelle aan den IJssel tot Schoonhoven. Het gebied telt ongeveer 600.000 inwoners. Drie keer per jaar geeft Vierstroom speciaal voor haar leden een magazine uit, dat vol staat met informatie over wonen, zorg en welzijn. De informatie wordt waar mogelijk gebracht in de vorm van gesprekken met mensen die een bijzonder verhaal vertellen over de zorg voor zichzelf of anderen. De ledenadviseur brengt de leden in elk nummer op de hoogte van de vele veranderingen in de zorg.
Daarnaast biedt het magazine exclusief voor leden vele aantrekkelijke aanbiedingen en acties, die tot stand komen dankzij de medewerking van verschillende partners.
Een Vierstroom-lid met een concrete zorgvraag wordt in de eigen omgeving geportretteerd. Warme, realistische fotografie met een positieve uitstraling. Letterlijk veel ruimte voor het persoonlijke beeld én verhaal.
In het themaverhaal praten leden en deskundigen over hun persoonlijke verbondenheid met het thema, waardoor abstracte begrippen als mobiliteit, vitaliteit en geluk concreet worden voor de lezer. Zo krijgt de lezer handvatten om zelf aan de slag te gaan.

Veel ruimte voor het persoonlijke beeld én verhaal van Vierstroom-leden
De stem van de leden wordt hoorbaar en zichtbaar via het Ledenpanel. Met behulp van handige en toegankelijke iconen kunnen leden zien hoe er in hun regio gedacht wordt over verschillende onderwerpen. Mét toelichting over het beleid van Vierstroom.
Dankzij de samenwerking met verschillende partners kan Vierstroom haar leden in elke editie aantrekkelijke aanbiedingen doen: kortingsacties, exclusieve ledenproducten of speciale leden-extra’s bij deelname aan excursies.